Viitorul Constanta

Gheorghe Hagi le-a povestit austriecilor de ce n-o mai antreneaza pe Viitorul

Sursă foto: https://www.facebook.com/viitorulfc/

Fostul mare international a fost intrebat despre pasul inapoi facut la echipa pe care el practic a inventat-o de la zero.

”A fost un moment în sezonul trecut când am luat decizia de a aduce un alt antrenor și de a mă concentra în principal pe partea administrativă. În același timp, am vrut să am grijă de academia de tineret, care a fost de fapt ideea fondatoare a asociației. Nu trebuie să uitați că am lucrat continuu timp de peste zece ani în toate domeniile clubului, organizațional, sportiv și de cercetare. La un moment dat va fi suficient”, a declarat Gheorghe Hagi pentru derstandard.at

Intrebat daca ia in calcul revenirea pe banca tehnica a unei echipe intr-o zi, Hagi a oferit un raspuns care lasa o usa mare deschisa in acest sens.

”Voi accepta o nouă provocare la momentul potrivit și mă voi întoarce pe banca. Am avut acum oferte foarte interesante și tentante de a lucra ca antrenor. Cu toate acestea, în acest moment am vrut să mă distanțez puțin din a mai fi antrenor”, a spus managerul de la FC Viitorul.



Gheorghe Hagi le-a povestit austriecilor de ce n-o mai antreneaza pe Viitorul