Viitorul Constanta

Gheorghe Hagi, fabuloasa lectie de fotbal: “Imi place sa joc cu 13 jucatori”

Sursă foto: instagram.com/rivaldooficial

La finalul meciului Viitorul - Craiova antrenorul gazdelor, Gheorghe Hagi, a vorbit despre joc, dar mai ales despre intalnirea cu fostul mare atacant brazilian Rivaldo, venit in Romania sa-si vada fiul legitimat la Viitorul.

“Venirea lui Rivaldo ne-a motivat. Arata mai bine ca mine, inteleg ca face antrenamente zilnic. Un fotbalist foarte serios in afara terenului. A ramas in istorie. Sa vina la Constanta pentru noi e o onoare. Ne-am pozat cu el in vestiar”, a spus Gheorghe Hagi.

“Am mancat cu Rivaldo si i-am spus ca modelul meu e Ajaxul anilor 70 si Brazilia anului 1982, cu un nouar in teren si patru decari. Cred ca asa ceva ati vazut si la mine in seara asta. Din acestea doua, din Ajax si Brazilia, mi-am facut o idee din fotbal. Imi place ca fundasii mei laterali sa fie si extreme si fundasi. Imi place sa joc cu 13 jucatori, nu cu 11. Ne lipsea un nouar dupa plecarea lui Tucudean, dar am gasit acum in Rivaldinho si Ganea”, a adaugat fostul nostru mare international.

Ianis Hagi, fascinat de Rivaldo: “O legenda!”. Brazilianul i-a impresionat pe pustii Viitorului la antrenament

Despre meciul cu Craiova

“Un meci frumos intre doua echipe care joaca fotbal. In ultimul timp avem noi mai multa sansa, jucatorii nostri sunt mai inspirati”, a spus Hagi.

“Ma bucur mult ca Rivaldinho a venit. E un jucator foarte inteligent, foarte bun. Era doar o problema fizica la el, are nevoie de ritm, in rest e un fotbalist foarte bun”, a mai declarat antrenorul si patronul de la Viitorul.



Gheorghe Hagi, fabuloasa lectie de fotbal: “Imi place sa joc cu 13 jucatori”