Viitorul Constanta

Gheorghe Hagi dupa victoria cu CFR: ”Am vandut cei mai buni oameni si suntem acolo in fata”

Sursă foto: https://www.facebook.com/viitorulfc/

Atitudinea unui om multumita afisata de Gheorghe Hagi dupa victoria obtinuta de Viitorul, duminica seara, pe teren propriu contra campioanei CFR Cluj, scor 3-1.

”Dan are o echipa foarte buna, joaca din trei in trei zile, a facut anumite schimbari. Am avut controlul meciului 60 de minute, apoi am pierdut controlul, dar e normal la 3-0.

”Strategia a fost buna, cand ei ne faceam presiune, aveam alternativa la pressingul lor. Am avut un portar care e in forma. Bravo lui Cabuz.

”Nu l-am invatat nimic pe Matei, suntem doar de 3 saptamani impreuna. Mi-a spus la pauza ca nu mai era proaspat. Incearca si el sa ne simta, e un jucator bun.

”Important e ca suntem acolo la egalitate de puncte cu CFR, suntem in fata, dupa ce in vara am vandut cei mai buni jucatori. Stam bine”, a declarat Gheorghe Hagi dupa meciul de la Ovidiu.

Viitorul a egalat-o la puncte pe CFR cu o etapa inaintea finalului turului de campionat in Liga 1.Gheorghe Hagi dupa victoria cu CFR: ”Am vandut cei mai buni oameni si suntem acolo in fata”