Viitorul Constanta

Gheorghe Hagi a recunoscut public: ”Eu dau salarii mici”

Sursă foto: https://www.fcviitorul.ro/

Manager si patron la Viitorul Constanta, Gheorghe Hagi a recunoscut ca nu e prea larg la punga atunci cand vine vorba de salariiile jucatorilor sai.

Fostul mare international a povestit intr-o serie de dialoguri publice intre antreprenori, inovatori si pionieri ca cel mai mare salariu platit unui jucator de la Viitorul a fost de 5.000 de euro.

”Eu dau salarii mici, recunosc. Cel mai mare salariu din toata existenta clubului a fost de 5.000 de euro pe luna. Si l-am dat de vreo doua sau trei ori. La mine totul e construit sa aduca profit si nu pe termen scurt”, a spus Gheorghe Hagi.

Acesta a mai dezvaluit ca tanarul Louis Munteanu, jucator de U19, primeste in prezent un salariu de doar 500 de euro pe luna.

In cadrul acelorasi dialoguri Hagi a mai spus ca in urmatorii cinci ani isi propune sa ajunga in grupele Champions League, dar nu poate indeplini acest tel de unul singur si ca are nevoie de parteneri.

”Stiu ca n-am facut mare lucru pana acum in Europa si asta e ambitia mea”, a mai spus Hagi.Gheorghe Hagi a recunoscut public: ”Eu dau salarii mici”