Viitorul Constanta

Becali, investitor la Viitorul?

Gheorghe Hagi cauta un investitor puternic pentru a-si continua la cel mai inalt nivel activitatea de la Viitorul, iar una dintre ipoteze il are in prim plan pe Gigi Becali.

Dumitru Dragomir, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, este de parere ca Becali ar trebui sa ingroape securea razboiului cu Hagi si sa cumpere pachetul de actiuni oferit de acesta.

“Sa-l ia pe Mircea Rednic sau pe Hagi, sa cumpere clubul lui Hagi si sa-l tina. Sa cumpere 49% si atunci lucrand impreuna vor face cea mai mare performanta din tara asta. Becali nu e actionar nicaieri la ora asta”, a spus Dragomir la postul Pro x.

Hagi este dispus sa cedeze 49% din actiuni si in ultima perioada s-a vorbit despre un interes din partea fratilor care conduc grupul Dedeman.

Becali si Hagi au o relatie incordata, dupa ce fostul international a fost indepartat de la Steaua in 2007 la doar cateva luni de la instalarea pe banca tehnica si o calificare in grupele Ligii Campionilor.

Conflictul s-a amplificat in urma luptei pentru titlu intre Viitorul si FCSB din sezonul trecut, cand Becali a contestat la TAS castigarea campionatului de catre echipa lui Hagi.



Becali, investitor la Viitorul?