Liga 1

Viitorul – CFR Cluj, meciul care aprinde finalul de an in Liga 1

Sursă foto: facebook.com/AcademiaHagi

Meciul dintre Viitorul si CFR Cluj are de fiecare data o miza speciala, iar partida de luni seara nu face exceptie.

In urma cu doua sezoane duelul de la Ovidiu a decis titlul ajuns atunci in vitrina celor de la Viitorul, iar in urma cu jumatate de an victoria obtinuta de CFR Cluj in Gruia le-a asigurat ardelenilor trofeul de campioana.

De fiecare data perdanta s-a numit FCSB, echipa care si acum trage nadejde la un rezultat favorabil in meciul meciul de la Ovidiu.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET la Viitorul - CFR Cluj

Si pentru cei de la FCSB favorabil inseamna ca Viitorul sa o incurce pe CFR Cluj, mai ales dupa ce ros-albastrii au reusit sa egaleze liderul la puncte in clasament.

De asemenea, Viitorul are sansa revenirii pe podium cu o victorie, caz in care ar aduna 36 de puncte si ar depune serios candidatura in lupta pentru titlul din Liga 1 Betano.

Asadar, un duel am putea spune de zile mari la Ovidiu intre doua dintre animatoarele campionatului romanesc in ultimii ani.

Viitorul vine dupa infrangerea cu FCSB, primul insucces dupa opt meciuri in toate competitiile, in timp ce oaspetii de la CFR Cluj n-au mai pierdut de 15 meciuri, mai precis de la 1-2 tocmai cu Viitorul pe 2 septembrie in turul campionatului.

Cele doua echipe si-au impartit in mod egal pana acum victoriile in Liga 1, cate sapte de fiecare parte, alte trei meciuri terminandu-se la egalitate.

Cu Viitorul in postura de gazda s-au disputat opt meciuri. De trei ori s-a impus Viitorul, de trei ori CFR Cluj si alte doua meciuri s-au incheiat nedecis.

Viitorul a invins-o ultima data pe CFR Cluj acasa pe 21 octombrie 2017, cu 1-0, printr-un gol reusit de Eric din lovitura libera.

Gheorghe Hagi a infruntat-o de 14 ori pe CFR Cluj ca antrenor, bilantul fiind de sase victorii, patru remize si patru infrangeri.



Viitorul – CFR Cluj, meciul care aprinde finalul de an in Liga 1