Liga 1

Viitorul bate Iasiul si urca pe doi in clasament

Victorie la limita pentru Viitorul Constanta, scor 1-0, in meciul disputat marti seara pe teren propriu contra celor de la CSM Poli Iasi in etapa a 18-a din Liga 1.

Unicul gol al meciului de la Ovidiu a fost marcat de Nimely cu un sfert de ora inaintea finalului partidei.

O reusita care a venit printr-un concurs favorabil de imprejurari pentru echipa lui Gheorghe Hagi. Marin sutase la poarta, mingea s-a lovit de un fundas advers si a ricosat cu sansa la Nimely, iar acesta a trimis in poarta cu un sut plasat la coltul lung.

Cu doar doua minute in urma, mai precis in minutul 72, portarul iesean Grahovac avusese o interventie de zile mari la sutul lui Iancu. O parada de zile mari prin care oaspetii pastrau remiza de pe tabela.

CSM Poli Iasi s-a prezentat la Ovidiu cu temele facute pentru o remiza, iar la sase minute dupa pauza echipa lui Neagoe a fost aproape sa dea lovitura prin Boiciuc la o ocazie aparuta din nimic.

Cu aceasta victorie Viitorul ajunge la 33 de puncte si se apropie la un singur punct de Steaua, echipa care va intalni pe Dinamo, miercuri seara, in derby-ul campionatului.

Pentru Viitorul a fost a treia victorie in intalnirile directe cu CSM Poli Iasi.Viitorul bate Iasiul si urca pe doi in clasament