Liga 1

Viitorul aduce prima infrangere a sezonului pentru FCSB

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Echipele care sezonul precedent s-au duelat pana in ultima etapa pentru titlul de campioana in Liga 1, Viitorul si FCSB, au oferit sambata seara un duel incrancenat si prea putin spectaculos. Executia brazilianului Eric a facut diferenta si a adus victoria pentru cei de la Viitorul, astfel ca FCSB sufera in etapa a 9-a prima infrangere a sezonului cu Nicolae Dica pe banca.

Meciul a inceput prudent de ambele parti, cea mai importanta faza venind dupa 13 minute la caderea lui Alibec in centrul careului celor de la Viitorul.

Un minut mai tarziu Planic a reluat cu capul in bratele lui Rimniceanu, pentru ca la cealalta poarta tanarul debutant Andrei Vlad sa retina sutul de control trimis de Vina.

Viitorul a marcat unicul gol al meciului prin Eric in minutul 32, acesta reusind un sut senzational cu piciorul stang din afara careului. O minge la care niciun portar din lume n-ar fi avut reactie, cu atat mai putin tanarul Vlad din poarta Stelei.

Steaua a incercat replica, dar n-a avut consistenta in ofensiva iar faza din minutul 37 cu incercarea nereusita de foarfeca din partea lui Budescu a aratat intocmai neputinta jucatorilor bucuresteni.

Dica a inceput partea secunda cu Golofca in locul lui Budescu pentru a castiga un plus de viteza si cu Teixeira in locul lui Enache, schimband asezarea defensiva, insa cei de la Viitorul au continuat sa aiba intaietate la duelurile unu contra unu.

Planic, cu o executie sigura in defensiva Stelei, a fost aproape de gol la debut in minutul 54, dupa care Ganea a ratat in doua randuri desprinderea pentru Viitorul din lovituri libere.

Vlad a mentinut-o pe Steaua in joc cu o parada in minutuil 67 la patrunderea lui Chitu.

Steaua a ratat ultima ocazie a meciului in minutul 85 la sutul lui Balasa, dupa o faza prelungita de atac, mingea fiind respinsa in extremis in corner de portarul Rimniceanu.



Viitorul aduce prima infrangere a sezonului pentru FCSB