Liga 1

Viitorul a inecat Iasiul la Constanta

Viitorul Constanta a câstigat cu 1-0 partida de pe teren propriu cu CSMS Iasi, un meci dominat aproape integral de echipa lui Gheorghe Hagi. Nicolae Dica a marcat singurul gol al partidei, în finalul primei reprize.

Constantenii au început meciul mai bine si la doar trei minute de la startul partidei au semnat prima bara, la centrarea sutata a lui Chitu de pe stânga care a întâlnit transversala.

Dupa câteva ocazii la baza carora au stat actiunile de atac ale lui Dica, Iancu sau Lazar, capitanul constantenilor a deschis scorul în minutul 41. Nicolae Dica l-a lasat fara reactie pe Cezar Lungu dupa ce a sutat cu mult efect de la nici 20 de metri lânga bara din dreapta. Prima repriza nu s-a încheiat înainte ca Viitorul sa mai loveasca o data bara portii adverse. De aceasta data Dica a reluat frumos din voleu de la marginea careului, dar tot în transversala.

Repriza a doua a început cu o noua mare ocazie a gazdelor. Denis Alibec s-a trezit în pozitie exclenta, fata în fata cu portarul iesenilor, dar sutul lui s-a dus la o palma de bara din stânga. Dupa o noua ocazie a lui Chitu, moldovenii au dat si ei semne de viata în ofensiva, dar Patulea a sutat anemic din centrul careului.

 



Viitorul a inecat Iasiul la Constanta