Liga 1

VIDEO | Cele mai frumoase 10 goluri din Liga 1 Betano

S-a înscris de 263 ori în prima parte a sezonului, iar multe goluri au impresionat spectatorii. Înainte de reluarea campionatului, Betano.com, sponsorul oficial al Ligii 1, vă prezintă un top 10 al celor mai frumoase reușite.

Sezonul de toamnă a început și s-a terminat cu goluri de la mare distanță. În prima etapă, Cristi Ganea a înscris din lovitură liberă de la peste 30 metri, în timp ce în ultima am văzut șutul lui Căpățână din zona băncilor de rezerve. Fazele fixe oferă întotdeauna goluri frumoase, după cum au demonstrat și Mitriță sau Budescu, cu golul extrem de rar direct din corner. Am avut parte și de „bombe” de la distanță, precum și execuții de finețe, ca cea a lui Gnohere din acest top.

Gnohere e al patrulea în topul celor mai frumoase goluri, dar conduce clasamentul marcatorilor. El și Țucudean sunt favoriții favoriții la titlul de golgheter, cu cotă 3.00!

Mai sunt câteva întrebări la care vom afla răspunsul în cele patru etape rămase din sezonul regulat, dintre care cea mai importantă e cine va merge în playoff. Astra, Botoșani, Viitorul și Dinamo sunt despărțite de 3 puncte și se bat pe trei locuri, însă Poli Iași poate intra și ea în ecuație, fiind la 4 lungimi de locul 6.

Unele calcule se pot simplifica încă din acest weekend, când avem două meciuri importante: Viitorul – Astra și Dinamo – Craiova. Botoșani poate profita de program, moldovenii primind vizita lui Juventus București. Primele două clasate au, și ele, adversari din partea de jos a clasamentului: FCSB joacă la Mediaș iar CFR acasă cu Chiajna.

Pe Betano, cele mai tari meciuri au cele mai mari cote. Toate derby-urile din Liga 1 beneficiază de marjă 0% la pariurile din piața 1X2!



VIDEO | Cele mai frumoase 10 goluri din Liga 1 Betano