Liga 1

Victorie mare pentru FCU 1948 cu o echipa din fruntea clasamentului

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCUniversitateaOFFICIAL

Venirea lui Nicolo Napoli pe banca echipei FCU 1948 a produs o schimbare radicala. Echipa din Banie a obtinut, joi, victoria in partida cu FC Botosani, scor 3-2, intr-o partida din etapa a 25-a.

Oltenii au deschis scorul dupa un sfert de ora prin Claudiu Balan din pasa lui Van Durmen. Reluare din sase metri printre picioarele portarul Eduard Pap.

FC Botosani a restabilit egalitatea dupa doar doua minute prin Mihai Roman II dupa o faza rapida in trei. Malcom Edjouma i-a trimis lung in careu lui Christoph Braun, acesta a agatat in extremis balonul si l-a intors pentru finalizarea lui Roman.

La jumatatea reprizei cei de la FCU 1948 au revenit la conducere prin Juan Bauza. Argentinianul a profitat de un balon pierdut de oaspeti in propria jumatate si a marcat pentru 2-1.

Craiova lui Mititelu a mai ratat trei ocazii pana la pauza prin Sidibe (min.36, 38) si Balan (min.39).

La cabine s-a intrat la egalitate, scor 2-2, dupa ce Roman II a reusit dubla din pasa lui Alexandru Tiganasu.

Partea secunda a inceput cu o eroare a portarului Razvan Popa de care oaspetii n-au reusit sa profite, in minutul 47.

Popa s-a revansat sase minute mai tarziu cand a respins de la radacina barei reluarea cu capul a lui Victor Dican.

In minutul 62, acelasi Popa a respins de sub transversala reluarea lui Roman II cu capul dupa o centrare din corner.

Intrat de doar trei minute in teren, italianul Andrea Compagno l-a luat unu la unu pe Dican si a marcat cu un sut plasat pentru 3-2. Era minutul 78 si FCU 1948 prelua pentru a treia oara conducerea.

FC Botosani a ratat egalarea dupa o faza fixa, in minutul 82, cand Dawa a reluat cu capul si mingea a sters transversala iesind afara.

Caseta tehnica

FCU 1948: R. Popa – Negru, Kovacic, Diallo, Buşu – Vl. Achim, Asamoah – Sidibe (Ondaan ’76), Bauza (Marquet ’86), Van Durmen (Paramatti ’87) – Cl. Bălan (Compagno ’76). Antrenor: Nicolo Napoli.

FC Botoşani: Ed. Pap – Braun, Haruţ, Dawa, Ţigănaşu (Fili ’80) – Dican, Edjouma, E. Papa (M. Roman ’81) – Tîrcoveanu (Mailat ’46), M. Roman II, Jaja Silva. Antrenor: Marius Croitoru.

Cartonaşe galbene: / Dican ’23, Jaja ’67, Braun ‘85.

Arbitri: Marian Barbu – Mircea Orbuleţ, Ciprian Florin Danşa – Cătălin Popa.



Victorie mare pentru FCU 1948 cu o echipa din fruntea clasamentului