Liga 1

Victorie fara emotii pentru Viitorul cu Juventus

Campioana Viitorul s-a impus fara probleme, joi dupa-amiaza, in confruntarea de pe teren propriu cu Juventus Bucuresti, scor 3-0 (1-0), meci care a contat pentru etapa a 11-a din Liga 1. Meciul a fost live text aici.

Viitorul a inceput decisa sa transeze repede disputa cu Juventus si in minutul 2 campioana rata deschiderea scorului la o faza incredibila care i-a avut in prim plan pe Chitu si Tucudean. Ambii au trimis mingea in cate o bara a portii adverse.

A urmat patrunderea lui De Nooijer din minutul 11 si centrarea acestuia in fata portii pentru reluarea peste a lui Tucudean dintr-o pozitie dificila.

In cele din urma, pe acest fond de dominare al gazdelor, fundasul Ganea a deschis scorul urcat pe post de atacant. Ganea, un excelent executant de lovituri libere de la distanta, a dovedit un excelent simt tehnic si a saltat peste portarul Stoian pasa primita de la Eric.

Chitu a ratat majorarea scorului in minutul 18 dintr-o situatie singur cu portarul devenita deja marca inregistrata pentru atacantul Viitorului.

Cei de la Juventus au prins curaj in ofensiva pe masura apropierii pauzei, iar ultimele actiuni au apartinut formatiei bucurestene. O lovitura libera si un corner ramase fara rezultat.

Partea secunda s-a desfasurat intr-un ritm anost, cu un plus pe faza ofensiva pentru cei de la Juventus.

Cea mai importante ocazie a celor de la Viitorul a fost ratata de Ganea in minutul 69 la sutul lui Ganea blocat de Stoian.

In cele din urma Viitorul si-a dublat avantajul in minutul 73 prin reusita lui Eric cu capul din cativa metri dupa o centrare venita din stanga.

Matan a facut 3-0 in minutul 78 la doar cateva secunde dupa intrarea pe teren dupa o faza care l-a avut in prim plan pe Ganea. Finalizare din interiorul careului cu un sut pe jos.

Caseta tehnica

Viitorul: Râmniceanu – Ciobanu (Mladen '39), Ţîru, Horj, De Nooijer – Cicâldău, Băluţă, Ganea – Chiţu (Măţan '77), Eric, Ţucudean (Dumitrescu '79). Antrenor: Gheorghe Hagi

Juventus Bucureşti: Stoian – Călinţaru, Morariu, Walace, Ştefan – Sesar (C. Petre '46), Bărbulescu – Beţa, Băjenaru (Ţîră '76), Stoenac (Zaharia '46) – Măzărache. Antrenor: Marin Barbu

Cartonaşe galbene: Ţucudean '34, Mladen '48, Horj '61 / Bărbulescu '14.



Victorie fara emotii pentru Viitorul cu Juventus