Liga 1

Victorie dinamovista cu Coreea de Nord

Dinamo a castigat la limita, scor 2-1, partida amicala cu nationala de fotbal a Coreei de Nord, disputata duminica in cantonamentul din Antalya. Golurile alb-rosilor au fost reusite de Claudiu Niculescu, din penalty si Francisco Molinero in minutele de prelungiri.
Dinamo a inceput in forta partida cu Coreea de Nord, Claudiu Niculescu avand o mare ocazie de gol chiar in al doilea minut de joc, dupa o faza superba creata de Torje.

Minutul 13 s-a deovedit a fi cu noroc pentru alb-rosii si cu ghinion pentru coreeni, dupa ce Torje a obtinut foarte usor un penalty, executat si transformat de Claudiu Niculescu.

Avantajul cainilor a rezistat doar pana in minutul 20, cand, in mod surprinzator si in ciuda mediei de inaltime scazute a coreenilor, acestia au profitat din plin de o faza fixa. Mingea trimisa in careu din corner a fost recentrata cu capul in mijlocaul careului, de unde un sut in forta l-a surprins pe Dolha. Acesta desi a atins mingea, nu a reusit s-o devieze de pe cadrul portii.

Partida a continuat intr-un ritm sustinut, cu multe faze bune de joc si in repriza secunda. Insa ocaziile au fost mai putine. Doar in minutul 84 Cristi Munteanu intrat in poarta in locul lui Dolha, a avut mari emotii la un sut de la distanta, pentru ca in minutele de prelungiri Francisco Molinero sa marcheze golul victoriei dinamoviste cu un sut spectaculos cu exteriorul.

Onlinesport: Irina Maxim


Victorie dinamovista cu Coreea de Nord