Liga 1

Victorie de moral pentru Dinamo la Medias

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Dinamo si-a spalat rusinea dupa esecul usturator din runda precedenta, cand a pierdut acasa la scor cu Viitorul, impunandu-se in deplasarea de la Medias, cu 3-0.

Un rezultat care niciun moment nu a fost contestat de gazde, Gaz Metan neavand vreun sut pe poarta tot meciul.

Primul semnal de alarma poarta gazdelor a fost tras de congolezul Bokila in minutul 8, cu o lovitura de cap care s-a dus in transversala.

Acelasi Bokila avea sa deschida scorul in minutul 22 cu o reluare din doi metri, dupa ce portarul Greab deviase sutul trimis de Salomao.

Dinamo si-a majorat avantajul cinci minute mai tarziu dintr-un penalty obtinut la un hent de curtea scolii facut de Golubovic.

Anton a transformat lovitura de la 11 metri si a adus linistea in tabara oaspetilor.

Cea mai mare ocazie a gazdelor a venit dupa pauza, in minutul 54, la sutul lui Bic peste poarta dintr-o pozitie extrem de favorabila.

Acelasi Bic avea sa devieze in propria poarta, in minutul 75, o minge centrata din corner si pe care o mai atacase Bokila.

Dinamo vine la un punct de Astra in clasament, giurgiuvenii ocupand in acest moment ultimul loc de playoff, in timp ce Mediasul ramane pe loc direct retrogradabil.

Caseta tehnica

Gaz Metan Mediaş: Greab – I. Cristea, M. Constantin, De Vriese (35 R. Romeo) – Zderic, I. Neagu (46 Chamed), Danci (69 Curtean), Bic, Sg. Popovici – Olaru, Golubovic. Antrenor: Cristian Pustai

Dinamo: Penedo – Romera, Nedelcearu, Katsikas, M. Oliva – Mahlangu, P. Anton (cpt) – Corbu (69 Hanca), Rivaldinho (70 Nascimento), Salomao (84 Longher) – Bokila. Antrenor: Vasile Miriuţă

Cartonaşe galbene: Zderic '11, I. Cristea '14, Olaru '62, Danci '65 / Nedelcearu '36, Longher '87

Arbitri: Istvan Kovacs - Vasile Marinescu, Ovidiu Artene - Florin Miron.



Victorie de moral pentru Dinamo la Medias