Liga 1

Victorie clasica pentru CFR Cluj cu Sepsi

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Liderul CFR Cluj s-a impus in fata lui Sepsi Sf.Gheorghe cu un 1-0 devenit celebru in primul mandat al lui Dan Petrescu in Gruia.

Un succes pentru care campioana Romaniei a suferit pana in minutul 87, cand Vinicius a lobat peste portarul Niczuly o minge centrata din dreapta de Susic.

Pana atunci portarul covasnenilor facuse adevarate minuni intre buturi, reusind sa blocheze din toate pozitiile posibile.

In minutul 22 Omrani semna cea mai mare ocazie a primei reprize pentru CFR Cluj cu o reluare din 6-7 metri.

Anterior gazdele avusesera, in minutul 6, un gol anulat pentru offside la acelasi Omrani.

Partea secunda a gasit-o pe CFR Cluj intr-o ofensiva totala in cautarea golului de trei puncte.

Rondon a irosit doua sanse mari in acelasi minutul 53, pentru ca Omrani sa trimita pe langa poarta sase minute mai tarziu la o faza singur cu Niczuly.

In minutul 62 acelasi Rondon l-a facut mare pe Niczuly cu o lovitura de cap dupa o centrare din corner.

CFR Cluj a gasit in cele din urma drumul spre gol spre bucuria lui Dan Petrescu, tehnician care a facut din nou spectacol pe margine aruncand de nervi la un moment dat caciula din cap.

Caseta tehnica

CFR Cluj: Arlauskis - Susici, Burcă, Vinicius, Camora - Itu (Bordeianu '46), Culio, Păun (Păun '46) - Costache (Petrila '84), Rondon, Omrani. Antrenor Dan Petrescu;

Sepsi: Niczuly - Barisici, Bouhenna, Tincu - Dimitrov (Csiszer '88), Vaşvari, Velev, Fl. Ştefan - Carnat (Fulop '46), Safranko (Salli '90+2, Ştefănescu. Antrenor Leo Grozavu.

Cartonaşe galbene: Bordeianu '90+1 / Dimitrov '29, 'Bouhenna '61

Arbitru: Andrei Chivulete.



Victorie clasica pentru CFR Cluj cu Sepsi