Liga 1

Victorie categorica obtinuta de Astra la Iasi. Se ascute lupta pentru locul trei

Sursă foto: facebook.com/afcastragiurgiu

Astra Giurgiu a castigat, cu 3-0, restanta din playoff cu CSM Poli Iasi, un rezultat care lasa echipa din Copou fara victorie dupa sase etape. Doar cinci puncte le despart in clasament pe CSU Craiova (locul 3), Viitorul si Astra cu patru etape inaintea finalului de sezon.

Matei a deschis scorul dupa sapte minute cu un sut din interiorul careului la coltul scurt, dupa o faza in care iesenii au pierdut mingea impardonabil.

Lovitura de cap a lui Mihalache din minutul 40 a ramas cea mai importanta ocazie de gol a iesenilor in prima repriza.

Iesenii au iesit mai determinati de la cabine si Jo Sanos a ratat egalarea cu o lovitura de cap in minutul 47.

Multescu a schimbat apoi inspirat cu Bus in locul lui Matei, in minutul 74, si noul intrat majora avantajul astralilor la capatul unui contraatac devastator pornit din propria jumatate de teren.

Totul a pornit de la un corner al iesenilor ramas fara rezultat si o minge pierduta usor de Mihaescu, ultimul aparator al gazdelor. Bus a pornit vijelios cu mingea la picior spre poarta adversa si l-a driblat chiar si pe Rusu inainte de a trimite in poarta goala.

Acelasi Rusu a fost eroul si “raul” iesenilor in minutul 80. Mai intai s-a opus golului cu un reflex formidabil la sutul lui Bus din interiorul careului, pentru ca imediat dupa sa scape in propria poarta mingea centrata din cornerul rezultat.



Victorie categorica obtinuta de Astra la Iasi. Se ascute lupta pentru locul trei