Victoria Branesti

Drept la replica Victoria Branesti

Directorul executiv al echipei Victoria Branesti, Alin Buzarin, a tinut sa faca anumite precizari dupa declaratiile aparute la finalul meciului cu Dinamo.
Dupa meciul Branesti-Dinamo a aparut in eter o declaratie atribuita mie "Impresia mea a fost ca unii jucatori de-ai nostri au tras intr-o parte, iar altii in cealalta". Ea circula in diverse moduri in presa de marti, dar e ca o Miorita culeasa din popor in variante modificate.

Cu toata raguseala mea de dupa meci (raguseste oare cineva la o partida al carei rezultat se stie dinainte?) in original, marca inregistrata, continutul declaratiei de la GSP TV a fost "Impresia mea NU E ca unii dintre jucatori au tras intr-o parte si altii in cealalta". De fapt, n-a fost o declaratie, ci un raspuns oferit celor aflati in studio si dlui. Marian Iancu, cel care a fost amnarul care a aprins tot acest subiect care de fapt nu exista.

Mai apoi, la Radio Sport Total FM am fost si mai explicit. Am spus ca poate unii dintre jucatorii nostri nu se ridica valoric si psihic la nivelul celor de la Dinamo si de aceea scorul a devenit la un moment dat 0-3. Mi s-a imputat ca nu m-am bucurat la goluri si am replicat ca in momentul in care marchezi, aflandu-te si in inferioritate numerica, la 0-3 si la 1-4 te bucuri ceva mai platonic si mai putin zgomotos decat atunci cand inscri pentru 1-0 in minutul 90.

Cat despre corectitudinea meciului, cred in ea cu toata taria si consider un afront la adresa noastra orice alta opinie.

Alin Buzarin, director executiv Victoria Branesti


Drept la replica Victoria Branesti