Liga 1

Vasluiul tinut in sah la Medias

Desi are ganduri de campioana in acest an, FC Vaslui nu a reusit decat o remiza alba in deplasarea de la Medias, terminand 0-0 cu Gaz Metan. Meciul a fost unul bun, in ciuda gazonului dezastruos, ambele echipe aratand un fotbal frumos, cu multe faze spectaculoase, doua bare, dar fara goluri
Pe un teren extrem de dificil, impropriu pentru un joc normal de fotbal, Gaz Metan Medias a intalnit pe teren propriu un adversar de calibru, FC Vaslui avand sanse de a se bate pentru titlu in acest sezon.

Gazarii, insa, nu s-au aratat intimidati de valoare colectiva sau individuala a adversarilor si a inceput meciul in avanposturi, avand o prima ocazie prin Parvulescu in al doilea minut de joc. Au urmat alte ocazii ale lui Litu sau Dudita, fara a pune insa in mare pericol poarta lui Kuciak.

De cealalta parte, Milanov si Luz au trimis mai multe centrari in careul gazdelor, rezolvate pe rand de interventiile sigure ale lui Lazar care s-a dovedit un pilon important in apararea Mediasului.

Prima mare ocazie de gol a venit insa din partea moldovenilor, in minutul 28, la o centrare a lui Milanov care a intalnit bara portii aparata de Buchta. De o bara au avut parte si gazarii in partea secunda a intalnirii, cand Litu (58') a trimis din intoarcere, cu o executie de efect, direct in transversala portii vasluiene.

La 20 de minute distanta, Munteanu putea decide soarta meciului, insa sutul sau din interiorul careului a fost complet ratat din cauza gazonului dezastruos. Pe final de meci vasluienii au inceput incet sa se instaleze la carma jocului, profitand si de o cadere fizica a mediesenilor. Insa pana la finalul meciului golul nu si-a facut aparitia.

Gaz Metan Medias: 30. Buchta - 44. Kratochvil, 19. Lazar, 13. Kubutia, 8. Buzean - 7. Kubala (5. Munteanu '70), 15. Hoban, 21. Todea, 22. Pârvulescu - 17. Dudita (27. Eric de Oliveira '78), 9. Litu (11. Cigan '80). Antrenor: Cristian Pustai.

FC Vaslui: 1. Kuciak - 6. Milanov, 3. Papp, 16. Zubar, 27. Hugo Luz - 9. Burdujan, 4. Ghencev, 18. L. Sânmartean (30. R. Costin '46), 10. Gerlem (25. Delgado '87) - 23. Pavlovici, 19. Temwanjera (13. Costly '85). Antrenor: Marius Lacatus.

Cartonase galbene: Todea '48, Hoban '51 / Pavlovici '30

Arbitri: Alexandru Tudor - Aurel Onita, Ioan Onicas - Claudiu Baboia

Onlinesport: Irina Maxim


Vasluiul tinut in sah la Medias