Liga 1

Vasluiul moare frumos, 1-0 cu Pandurii

FC Vaslui a respectat statistica, care spune ca Pandurii nu a castigat niciodata pe "Municipal", si a dispus de formatia pregatita de Petre Grigoras, scor 1-0, la capatul unui joc in care moldovenii au profitat de inspiratia golgeterului Liviu Antal, care a facut diferenta cu un "siret" exterior.

Gorjenii au avut posesia in startul partidei, insa prima ocazie a venit la poarta polonezului Gliwa, care a plonjat la mingea trimisa putin alaturi de Razotti.

Cu zece minute inainte de finalul primei reprize, Viorel Nicoara a solicitat penalti la un presupus hent comis de Balaur in suprafata de pedeapsa, insa arbitrul Adrian Ilyes a lasat bine jocul sa continue.

Dan Nistor a pus capat primei parti cu o executie peste transversala, la mingea asezata la 18-20 de metri de Matulevicius.

Vasluienii au deschis scorul in minutul 59, gratie unui gol splendid al golgeterului Liviu Antal. Fostul jucator al Galatiului l-a batut pe Gliwa cu un voleu la coltul lung, dupa o minge ciupita din flancul drept.

Madson nu a putut repeta performanta lui Antal, desi a primit intr-o pozitie asemanatoare. Brazilianul a tras pe directia lui Gliwa, care a boxat in lateral (67).

VASLUI: Straton - Bahia, Balaur, Prahic, Musat - Razzotti, Madson - Antal (Al. Buziuc 78), Abelairas (Ad. Patulea 76), Enescu - Temwanjera (Mares 93)
Rezerve: Ormenisan, Nenita, Cordos, Mares, Patulea, Buziuc, Popovici
Antrenor: Florin Bularda

PANDURII: Gliwa - Ungurusan, Bratu, Erico, Momcilovic - Nistor, Anton, Nicandro (Elton 75) - Dos Santos (Shamsin 66), Matulevicius, Nicoara (Ciucur 66)
Rezerve: Mingote, Pleasca, Distefano, Da Silva, Shamsin, Ciucur, C. Cristea
Antrenor: Petre Grigoras

Arbitri: Adrian Ilyes, Bogdan Velicu, Dan Vasile Popescu

Cartonase galbene: Madson 23, Enescu 75/ Momcilovic 44, P. Anton 51

Cartonase rosii: -

Stadion: Municipal



Vasluiul moare frumos, 1-0 cu Pandurii