Liga 1

Vasluiul incheie turul sub podium

FC Vaslui a învins cu 3-0 pe CSMS Iasi pe teren propriu în ultima etapa a turului de campionat, victorie care le aduce vasluienilor locul 4 la jumatatea sezonului.

Meciul a fost echilibrat în prima repriza, încheiata la egalitate, scor 0-0, dar echilibrul s-a rupt dupa pauza. Varela a deschis scorul în minutul 56 dupa ce a reluat cu capul centrarea lui Salageanu, pentru ca Marius Niculae sa majoreze avantajul Vasluiului în minutul 68 cu un sut simplu din pasa lui Antal.

Tot Marius Niculae a înscris si al treilea gol al formatiei gazda, în primul minut de prelungiri, a reluat în plasa o minge respinsa în fata de Irimia la sutul lui Varga.

FC Vaslui: Coman - Milanov (Cordos '85), Varela, Celeban, Salageanu - Caue, Jumisse (R. Costin '80) - Varga, Stanciu (Antal '63), Sânmartean - Niculae. Antrenor: Viorel Hizo

CSMS Iasi: Irimia - Jovanovici (Patulea '65), Cretu, Tincu, Mitrea (Semenenko '76) - Milea, Straton (Onofras '81) - Ciucur, Cl. Tudor, Tiganasu - Herghelegiu. Antrenor: Liviu Ciobotariu

Cartonase galbene: Caue '18, Celeban '29 / Tudor '16, Jovanovici '56

Meciul a fost arbitrat de Cristian Balaj, ajutat de Octavian Sovre si Eduard Ungureanu. Rezerva a fost Eduard Ionita, în timp ce observatori au fost Marcel Lica si Constantin Miclea.



Vasluiul incheie turul sub podium