Liga 1

Vasile Avram face o diferentiere intre intreruperi si spune ca oltenii nu pot castiga la masa verde

Vasile Avram a sarit in apararea fiului sau care nu a oprit jocul dupa a doua intrerupere a nocturnei din Giulesti. Seful CCA da castig de cauza Rapidului in cazul Nocturna si le transmite oltenilor sa-si ia gandul de la victorie.
Vasile Avram spune ca nocturna din Giulesti putea sa se opreasca chiar si de o suta de ori, deoarece fiul sau nu le-a comunicat celor doi capitani ca meciul este suspendat timp de 60 de minute.

"Din ce am vazut, Marius a acordat doar un termen de un minut la prima intrerupere. De obicei se acorda un termen de 60 de minute, conform regulamentului, si este comunicat ambilor capitani. La a doua intrerupere nu a mai aratat nici un termen. Nu are importanta ca s-a oprit curentul, ce conteaza? N-a aratat termenul de 60 de minute! Daca a acordat, inseamna ca jocul va fi omologat cu 3-0 pentru Craiova. Dar nu a acordat nici prima, nici a doua oara! Sunt speculatii si dezinformari aruncate de Mititelu!", a spus Vasile Avram la Digi Sport.

Universitatea Craiova solicita castigarea meciului din Giulesti cu 3-0 la masa verde, dupa ce nocturna stadionului s-a oprit de doua ori.

Iata ce spune regulamentul:

Jocurile oficiale programate în nocturna care nu pot începe sau nu mai pot continua datorita, nefuncționarii, întreruperii funcționarii, respectiv a funcționarii necorespunzatoare a instalației de nocturna și care nu pot sa înceapa sau sa fie reluate în termen de maxim 60 de minute de la ora oficiala de începere, respectiv, de la momentul întreruperii se omologheaza cu rezultatul de 3 – 0 în favoarea echipelor vizitatoare.

Termenul de 60 de minute se aplica o singura data fie înainte de începerea jocului, fie din momentul întreruperii jocului de catre arbitru. Daca dupa începerea/reluarea jocului intervine o noua defecțiune a instalației de nocturna, jocul se va omologa cu rezultatul de 3 - 0 în favoarea echipei vizitatoare.

Onlinesport


Vasile Avram face o diferentiere intre intreruperi si spune ca oltenii nu pot castiga la masa verde