Liga 1

UTA – Voluntari 0-0 la inaugurarea noului stadion din Arad

Sursă foto: UTA Facebook

Cel mai vestic oras de pe harta editiei 2020/2021 de CASA Liga 1 si-a inaugurat stadionul prin meciul din etapa a 2-a dintre UTA Arad si FC Voluntari.

O partida disputata fara spectatori pe o arena de 12.700 de locuri care a costat 14 milioane de euro, conform cifrelor oficiale anuntate de autoritati.

Un meci in care fiecare dintre echipe a dominat jocul pe reprize. Prima parte a apartinut aradenilor, in timp ce repriza a doua a fost una aproape in totalitate la discretia ilfovenilor.

UTA a ratat cea mai mare ocazie a partidei prin Morar, un fost echipier al celor din Voluntari, care nu a prins cadrul portii in minutul 58 la mingea potrivita pentru gol de fundasul stanga Roumpoulakou.

Pentru UTA este a doua remiza consecutiva dupa 1-1 in deplasare cu Viitorul.

Voluntari ajunge la patru puncte in doua meciuri, in prima etapa ilfovenii obtinand victoria pe teren propriu cu Gaz Metan Medias.

Si in meciul de la Arad jucatorii ambelor echipe si-au aratat limitele fizice dupa o vara atipica in care s-a sarit peste etapele de refacere si acumulare fizica.

Caseta tehnica

UTA: Moldovan – Bustea, Benga, Ilie, Rumpoulakou – Albu (Melinte ’60), Roşu – Tescan (Rusu ’54), Ioniţă, Buhăcianu (Hora ’46) – Morar (Rus ’72). Antrenor: Laszlo Balint.

FC Voluntari: Rîmniceanu – Costin, Balaur, Armaş, Vlad – Căpăţînă, Miranda, Gheorghe – Eric (Ilie ’72), Stoica (Mailat ’63), Grădinaru (Kocic ‘90+4). Antrenor: Mihai Teja.

Cartonaşe galbene: Morar ’65, Ilie ‘90 / Vlad ‘18.

Arbitri: Lucian Rusandu - Imre-Laszlo Bucsi, Florin Păunescu - George Găman.



UTA – Voluntari 0-0 la inaugurarea noului stadion din Arad