Liga 1

UTA – Universitatea Craiova 1-0. Prima victorie a aradenilor pe teren propriu

Sursă foto: https://www.facebook.com/uta1945arad

Echipa UTA Arad a invins Universitatea Craiova intr-un meci din etapa a 5-a cu golul marcat de Liviu Antal in repriza secunda.

Antal a inscris cu o lovitura de cap de la aproximativ 14 metri, o minge care l-a surprins pe italianul Pigliacelli usor iesit din poarta.

Acelasi Pigliacelli s-a revansat, in minutul 76, cand a respins in extremis peste poarta sutul in forta trimis de Batha din alergare.

In afara de sutul lui Fedele din minutul 55 retinut de Iacob si cateva actiuni in viteza purtate de Markovic, Universitatea Craiova a jucat extrem de slab la Arad, departe de pretentiile unei pretendente la titlu.

Un meci disputat intr-o atmosfera extrem de frumoasa creata de fanii aradeni care s-au bucurat la final pentru primul succes al favoritilor pe teren propriu.

UTA mai avea o victorie in acest sezon, dar aceasta fusese obtinuta in deplasare cu FC Arges.

Universitatea Craiova nu reuseste sa lege doua succese si, dupa victoria entuziasmanta cu FC Voluntari (3-0) din etapa precedenta, oltenii lui Laurentiu Reghecampf mai bifeaza un insucces.

Caseta tehnica

UTA Arad: Fl. Iacob – Tomozei (Vukcevic ’69), Erico, Medimorec (Benga ’80), Baravykas – Roger, Batha, Passaglia, Ubbink (Antal ’64) – I. Hora (Dangubic ’69), Miculescu (Isac ’64). Antrenor: Laszlo Balint.

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Găman, Screciu, Bancu – Nistor, Mateiu (Baiaram ’62), Fedele (Constantin ’88) – Gustavo, Markovic, Vînă (Căpăţână ’74). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Cartonaşe galbene:Roger ’22, Batha ’30, Baravykas ’50, Balauru ’84 / Vînă ’16, Nistor ‘90+3.

Arbitru: Adrian Cojocaru.



UTA – Universitatea Craiova 1-0. Prima victorie a aradenilor pe teren propriu