Liga 1

UTA – FC Arges 1-2. Trei goluri in ultimele cinci minute

Sursă foto: https://www.facebook.com/uta1945arad/

Final electrizant de partida la Arad, unde UTA a deschis scorul in inferioritate numerica, pentru a fi rapid egalata si invinsa cu un gol in minutul 90.

Roger a deschis scorul pentru Batrana Doamna din Arad in minutul 85 cu un voleu spectaculos dupa o lovitura de la coltul terenului.

Un gol marcat de UTA in inferioritate, dupa ce Benga a fost eliminat cu rosu direct in minutul 56 pentru o tinere din spate a lui Mediop, jucator scapat spre poarta gazdelor.

Doar doua minute s-au bucurat aradenii de avantajul inregistrat pe tabela.

FC Arges a egalat prin fostul dinamovist Palijc, jucator care l-a invins pe portarul Iacob cu un sut in forta din marginea careului.

A fost o eroare in centrul defensivei aradene la o minge lunga pe care cei doi stoperi n-au reusit sa o indeparteze.

Pitestenii au dat lovitura in minutul 90 dupa o faza fixa. Palijc a trimis puternic la intalnire in fata portii si Deslandes a reluat decisiv cu capul aducand victoria pentru FC Arges.

Formatia din Trivale acumuleaza 18 puncte in clasament si paraseste pentru moment zona incinsa de la retrogradare.

UTA ramane la cota 21 de puncte si pierde teren serios in lupta pentru un loc in playoff.

Caseta tehnica

UTA: F. Iacob – Tomozei, Erico, Benga, Rrumbullaku – Miculescu (Roşu ’60), Albu, Vorobjovas, D. Rusu (Oroian ’88) – Hora (Antal ’38), Roger (Rus ’89). Antrenor: Laszlo Balint.

FC Argeş: Greab – Muşat (Şerbănică ’67), Deslandes, Maric, Tofan – I. Şerban, Mezza Colli – C. Dumitru (Grecu ’68), A. Maes (Malele ’59), S. Drăghici – NDiaye (Palic ’77). Antrenor: Mihai Ianovschi.

Cartonaşe galbene: Rumbullaku ’63, Rusu ‘79.

Cartonaş roşu: Benga ‘56.

Arbitru: Viorel Nicuşor Flueran.



UTA – FC Arges 1-2. Trei goluri in ultimele cinci minute