Liga 1

UTA - CFR Cluj 0-1. O faza fixa a facut diferenta | CFR, pe primul loc!

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Brazilianul Vinicius a marcat unicul gol al meciului de la Arad, o victorie prin care CFR Cluj se revanseaza pentru infrangerea din turul campionatului (1-0 UTA) si prin intermediul careia cel putin pentru moment ardelenii trec la conducerea clasamentului din CASA Liga 1.

Prima repriza a meciului de la Arad a fost una saraca in faze de poarta.

Ocaziile au aparut pe finalul mitanului inaugural, fiecare dintre echipe ratand deschiderea scorului.

Mai intai oaspetii au ratat modificarea tabelei prin Paun, jucator care a inceput ca rezerva si care a intrat in minutul 9 in locul lui Gidea, jucatorul U21 de sacrificiu.

Paun a incercat o scarita din 15 metri, insa Balauru a fost atent si a reusit sa respinga spectaculos cu o mana.

Un minut mai tarziu UTA Arad a ratat de putin sansa deschiderii scorului prin Adrian Petre. Acesta a pus latul la sutul in forta trimis de Roger si mingea a ocolit incredibil poarta aparata de Balgradean.

Sansa ratata de CFR Cluj in minutul 57 prin Debeljuh. Atacantul croat nu a prins poarta cu un sut din interiorul careului la pasa cu latul oferita de Ciprian Deac.

Deschiderea scorului

Vinicius a marcat pentru 0-1 in minutul 68 dupa o faza de la coltul terenului. Deac a centrat ideal in fata portii si fundasul brazilian a pus capul pentru deblocarea tabelei.

Un gol venit la putine momente dupa ce Edi Iordanescu, antrenorul CFR-ului, fusese eliminat si trimis in tribune din cauza protestelor la adresa arbitrului Adrian Cojocaru.

Mare ocazie de 2-0 ratata de CFR Cluj in minutul 87 dupa o faza de contraatac. Rondon a patruns pe dreapta si i-a pasat in fata portii lui Itu. Tanarul jucator a trimis peste poarta!

UTA a avut ultima faza importanta a meciului, in prelungiri, dar Albu n-a prins poarta cu un sut din afara careului dupa o actiune prelungita de atac.

Caseta tehnica

UTA Arad: Balauru – Peteleu, Erico, F. Ilie, Shlyakov – Antal, Isac (Rus ’88), Vorobjovas (Albu ’79), Buhăcianu (Rusu ’72) – Roger – A. Petre (Hora ’46). Antrenor: Laszlo Balint.

CFR Cluj: Bălgrădean – Manea, Vinicius, Ben Youssef, Camora – Deac, Bordeianu, Gîdea (Păun ‘9) – Chipciu (Hoban ’78), Debeljuh (Rondon ’78), Costache. Antrenor: Edward Iordănescu.

Cartonaşe galbene: Shlyakov ’55, Hora ’63, Buhăcianu ’68 / Rondon ’66, Camora ‘90+1.

Arbitru: Adrian Cojocaru.



UTA - CFR Cluj 0-1. O faza fixa a facut diferenta | CFR, pe primul loc!