UTA Arad

Mircea Ilie, primul dat afara de la UTA

Dezamagit de evolutia echipei din acest sezon, patronul gruparii UTA Arad, Nicolae Bara se pare ca a inceput deja curatenia de vara pe care o anunta odata cu numirea in functia de antrenor principal a lui Ionut Chirila.
Primul jucator la care se va renunta este atacantul Mircea Ilie, una dintre marile esecuri ale aradenilor de pe piata de transferuri. Fotbalistul transferat la inceputul acestui sezon de la Ceahlaul a inscris doar doua goluri in cele 19 partide in care a fost utilizat.

Atacantul nu a mai prins lotul de 18 in ultimele doua etape dupa ce in partida cu Farul Constanta, de pe teren propriu, a inceput ca titular, dar s-a dovedit inofensiv si a fost schimbat in minutul 45.

Conform unor surse din cadrul gruparii aradene, tot in vara, Bara va renunta si la jucatorii imprumutati, Radu Marginean, Pedro Oliveira si Amoreirinha. De asemenea, portarul Daniel Tudor si-a anuntat deja intentia de a parasi gruparea aradeana, in timp ce lui Marincau si Ibeh le vor expira integerile la finalul acestui sezon.

Onlinesport: Daniel Popescu


Mircea Ilie, primul dat afara de la UTA