UTA Arad

Ionut Popa vrea sa renunte la conducerea tehnica a echipei UTA Arad

Directorul tehnic Ionut Popa este decis sa renunte la banca tehnica a echipei UTA Arad, el plecând acasa imediat dupa remiza cu FC Baia Mare, scor 0-0, restanta din etapa a XVIII-a a seriei secunde a Ligii a II-a, transmite corespondentul MEDIAFAX.

El nu a participat nici la antrenamentele de joi.

"Am apucat sa le spun jucatorilor în vestiar ca nu mai vin la echipa si am parasit în graba stadionul. Mi-era teama ca daca mai stau o sa intru peste arbitri si o sa fac ceva de care o sa-mi para rau tot restul vietii", a declarat Popa pentru siteul sportarad.ro.

Directorul tehnic al echipei aradene se refera la arbitrul central Sorin Tarcea din Timisoara, care nu a acordat lovitura de pedeapsa la o faza consumata în minutul 50, când Batin a solicitat fault în careu.

Ionut Popa sugereaza ca UTA este vânata de arbitri, pentru a nu se desprinde de Universitatea Cluj, adversara în lupta pentru promovarea în prima liga. "UTA nu se poate bate de la egal la egal în lupta pentru promovare cu celelalte echipe si de aceea nu vad niciun rost sa mai continui. De fapt, tot un timisorean mi-a provocat si plecarea de la Iasi", a mai spus el.

Presedintele gruparii aradene, Giovanni Catanzaritti, nu crede ca directorul tehnic va pleca de la echipa. "Voi încerca sa îl conving sa vina la antrenamente si la partida de sâmbata, dupa care vom câstiga meciul cu Râmnicu Vâlcea si totul va reintra în normal. Ne vor veni si cele sase puncte din disputele cu Drobeta si Jiul si vom ajunge pe primul loc", a precizat oficialul gruparii aradene.

Mediafax



Ionut Popa vrea sa renunte la conducerea tehnica a echipei UTA Arad