UTA Arad

Ionut Popa a preluat UTA

Tehnicianul Ionut Popa a semnat un contract pe trei sezoane cu FCM UTA si va ocupa oficial functia de antrenor principal al echipei, dupa ce in returul sezonului trecut a fost consilier tehnic, transmite corespondentul NewsIn.
"Am tot spus ca vreau sa raman si sa refac echipa. Dupa o serie de framantari si mai multe discutii, unele clarificate chiar in ultima clipa, am ajuns la un acord. Am semnat un contract valabil trei ani. Obiectivele de performanta stipulate in contract sunt formarea unei echipe competitive si promovarea in Liga I in acest interval de trei ani", a declarat, pentru agentia NewsIn, Ionut Popa, care pana acum nu a avut niciun fel de contract cu aradenii, deoarece se afla in litigiu cu fosta sa echipa, Politehnica Iasi.

Acesta a dezvaluit ca in contractul cu UTA a fost inserata si o clauza de reziliere, in valoare de 100.000 de euro. "Am stabilit cu conducerea clubului ca daca sunt demis in acesti ani sa primesc o compensatie in valoare de 100.000 de euro. De asemenea, eu voi plati clubului 100.000 de euro daca demisionez sau daca plec la alta echipa. Am facut acest contract pentru ca vreau sa raman la UTA si sa facem treaba", a mai spus antrenorul.

NewsIn


Ionut Popa a preluat UTA