UTA Arad

Fanii aradeni in 'silenzio stampa'

Galeria formatiei UTA a anuntat sambata ca nu isi va mai sustine favoritii in meciurile din campionat pana cand acestia nu isi schimba atitudinea si vor demonstra ca evolueaza cu sufletul pentru gruparea aradeana, transmite corespondentul NewsIn.


Suporterii nu vor face deplsarea la Bucuresti pentru a fi alaturi de alb-rosii in meciul cu Steaua, din cadrul etapei a 25-a a Ligii I, amenintand ca vor continua aceasta forma de protest si in urmatoarele jocuri daca nu vor observa vreo schimbare in mentalitatea fotbalistilor.

"Ne-am saturat sa fim luati de fraieri. Ne-am incurajat mereu echipa, am fost echilibrati, ne-am implicat pentru a ajuta clubul, nu am pus presiune inutila pe jucatori sau antrenori, ci doar ne-am facut datoria. Suntem insa oameni, nu masochisti, iar rabdarea noastra are o limita. Este timpul ca si jucatorii sa demonstreze vointa si ardoare. Nu conteaza ca retrogradam, atat timp cat stim si vedem ca fiecare da totul din el la meciuri. Pana atunci spunem pas si ii lasam pe ei sa ne demonstreze ca ne inselam”, se anunta intr-un comunicat al gruparii Spetza Ultra Rossa, cea mai reprezentativa din galeria echipei UTA.

Protestul suporterilor vine dupa ce conducerea clubului a sanctionat jucatorii prin blocarea primelor de joc, ca urmare a rezulatelor slabe obtinute de UTA in partea a doua a sezonului.

Partida Steaua-UTA, din cadrul etapei a 25-a a Ligii I, este programata sa se dispute duminica de la ora 20:30 si va fi transmisa de Kanal D.

NewsIn



Fanii aradeni in 'silenzio stampa'