UTA Arad

Exclusiv | Nicolae Bara: "UTA se poate desfiinta. Nu ma gandesc sa mai investesc acolo"

Fostul patron al echipei UTA, Nicolae Bara, a comentat pentru Onlinesport situatia dramatica prin care trece formatia din Arad. "Daca nu va veni urgent un investitor, UTA se va desfiinta", ne-a spus Bara.
"Imi doresc sa apara un investitor care sa bage bani la UTA, pentru ca la Arad situatia este dramatica. Eu am mai tot ajutat echipa, dar din luna mai s-au acumulat datorii foarte mari. Eu nu ma gandesc sa mai investesc acolo, nici nu se pune problema. Am plecat din cauza oficialitatilor locale. Nu uitati ca s-a rispit totul intr-un timp scurt, jucatorii sunt liberi. As fi putut sa-mi recuperez o parte din bani prin vanzarea fotbalistilor, insa i-am lasat acolo, sa lupte pentru promovarea in Liga I", a afirmat Nicolae Bara.

UTA a retrogradat in sezonul trecut din prima liga si a avut un tur destul de bun, in ciuda gravelor probleme financiare, echipa lui Chirila terminand pe locul 6, cu 26 de puncte, la cinci puncte in spatele Drobetei Turnu Severin, care este pe pozitia a doua, promovabila in prima liga. Problemele financiare sunt acum foarte mari, datoriile imense, toate telefoanele de la club au fost taiate, iar jucatorii de la prima echipa au fost declarati liberi de contract, dupa ce au depus memorii la Comisiile FRF.

Onlinesport: Andrei Preotu





Exclusiv | Nicolae Bara: "UTA se poate desfiinta. Nu ma gandesc sa mai investesc acolo"