UTA Arad

Exclusiv / Florin Marin, aproape de UTA

Marin Barbu este contestat de toata lumea la UTA, dupa jocul foarte modest al aradenilor la Timisoara. Conducatorii utisti si-au exprimat public nemultumirea, insa s-au ferit sa se pronunte asupra unei schimbari la nivelul bancii tehnice. Se pare ca lui Barbu i se va mai acorda o ultima sansa, “Magiun” fiind obligat sa invinga pe Universitatea Craiova, altfel va fi debarcat.
Avand in vedere ca etapa a 24-a este una intermediara, deci se joaca la mijlocul acestei saptamani, Nicolae Bara s-a ferit sa ia decizii radicale pentru a nu bulversa echipa, insa conducatorii aradeni s-au gandit deja la posibili inlocuitori in cazul in care Barbu va parasi UTA.

Florin Marin are sanse mari sa vina antrenor la Arad, chiar daca “Flocea” neaga acest lucru, la fel ca directorul de imagine, Marius Mitran, care ne-a spus ca tehnicianul nu a fost ofertat. “Nu se pune problema, nu s-a discutat cu Florin Marin si nu cred ca veni antrenor la Arad”. Sefii aradeni evita sa puna o presiune suplimentara pe jucatori si antrenori, meciul cu Universitatea Craiova fiind considerat un joc foarte important. Daca ii bat pe olteni, aradenii mai au sanse reale sa evite retrogradarea, insa in cazul unui insucces, acestea ar deveni minime.

Se pare ca s-au purtat negocieri si cu fostul international Tybor Selymes, tehnicianul divizionarei secunde Liberty Salonta, insa Marius Vizer (patronul echipei bihorene) nu a vrut sa se desparta de antrenor.

Onlinesport: Andrei Preotu



Exclusiv / Florin Marin, aproape de UTA