UTA Arad

Bara va ramane finantator la UTA chiar daca echipa va retrograda

Directorul de imagine al clubului UTA, Marius Mitran, a declarat, ca finantatorul Nicolae Bara va ramane alaturi de gruparea aradeana, chiar daca aceasta va retrograda in esalonul secund, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Domnul Bara va ramane la UTA si in Liga a II-a, atat timp cat va simti ca se vor uni mai multe forte in jurul lui. Nu vom retrograda si spun asta pentru ca ma bazez pe fotbalisti si pe antrenor. Gabriel Stan a schimbat atmosfera in vestiar si in jocul echipei", a spus Mitran, in timpul unei emisiuni la un post local.

Pe de alta parte, oficialii aradeni au decis sa renunte la meciul amical, programat la mijlocul acestei saptamani, pentru a proteja jucatorii. Antrenorul Gabriel Stan s-a aratat ingrijorat de eventualele accidentari decizand sa-i tina pe jucatori in Arad. "Nu vom mai juca deocamdata in judet. Saptamana asta vor fi numai antrenamente iar de saptamana viitoare se va intra in intermediare", a adaugat Mitran.

Dupa 26 de etape, UTA ocupa pozitia a 16-a, retrogradabila, cu 22 de puncte, la patru puncte de locul 14, neretrogradabil, ocupat de Gloria Buzau.

Mediafax



Bara va ramane finantator la UTA chiar daca echipa va retrograda