UTA Arad

Balint acuză o nedreptate la meciul din Bănie

Sursă foto: https://www.facebook.com/uta1945arad/

Laszlo Balint, antrenorul echipei UTA Arad, spune că formația sa a fost privată de o lovitură de la 11 metri în finalul meciului cu Universitatea Craiova, vineri, în ultima etapă a sezonului regular.

”Este a doua deplasare consecutivă când simţim că putem mai mult şi plecăm fără nici un punct. Am avut penalti în ultimul minut, am vorbit cu jucătorul care spune că a fost ţinut de picior de către portar. El era cu spatele, nu avea cum să ştie ce se întâmplă acolo, dacă nu ar fi simţit că este ţinut.

”Dacă ăsta nu este penalti, atunci trebuie să schimbăm regulile. Ce s-a întâmplat astăzi este o nedreptate, dacă e penalti, dă penalti! Dacă este ceva evident, trebuie dat, ori pentru noi, ori pentru Craiova. Dacă portarul sare pe piciorul copilului, înseamnă că e penalti. Şi jucătorul are 17 ani, el nu o să simuleze niciodată la 17 ani”, a declarat Balint după meciul pierdut la Craiova.

UTA va continua sezonul în playout, o fază despre care Balint s-a rezumat la a spune cum va fi abordată de arădeni: ”Pentru noi, play-out-ul se joacă ori la bal, ori la spital”.

Universitatea Craiova a învins UTA, cu 2-1, după ce arădenii au condus la pauză prin reușita lui Batha (min.39).

Markovic (min.52) și Koljic (min.65) au punctat pentru echipa craioveană în partea secundă.



Balint acuză o nedreptate la meciul din Bănie