UTA Arad

Adrian Mutu s-a intors in Romania pentru a finaliza preluarea clubului UTA Arad

Profitand de timpul liber pe care-l are la dispozitie, dupa ce o accidentare l-a scos din activitate pentru o perioada, Adrian Mutu isi dedica acum intreaga atentie afacerilor. Principala preocupare este preluarea echipei UTA Arad.

Partenerul de afaceri al lui Mutu, Adrian Martian, a negociat intens cu italianul Giovanni Catanzariti preluarea clubului aradean, cele doua parti au ajuns la un numitor comun si urmeaza sa oficializeze tranzactia. Nu inainte insa ca si Adi Mutu sa analizeze situatia si sa vada despre ce este vorba.

Fotbalistul roman s-a accidentat in urma cu cateva zile la un antrenament al lui Ajaccio si a devenit indisponibil pentru urmatoarea perioada, astfel ca poate sa se dedice acum afacerilor. Mutu a ajuns azi la Arad si a purtat o discutie cu Catanzariti, presedintele UTA Arad.

"Cu Mutu am discutat mai mult amical, despre campionatul Italiei, cariera lui si chiar afaceri, dar - bineineteles - am atins si subiectul UTA. Parea incantat ca asociatul sau va finanta o echipa de mare traditie in Romania. S-a interesat de Centrul de Copii si Juniori, de sprijinul autoritatilor locale, a fost un dialog agreabil, constructiv. Mi-a spus ca nu s-a schimbat nimic si ca facem treaba impreuna", a declarat pentru SportArad Giovani Catanzariti.

Potrivit publicatiei aradene, Adi Mutu va participa si la meciul amical pe care UTA Arad il are programat maine la Debrecen, cu echipa din localitate. 

Foto: sportarad.ro



Adrian Mutu s-a intors in Romania pentru a finaliza preluarea clubului UTA Arad