UTA Arad

Adrian Mutu este noul patron al UTA Arad

Prin partenerul sau de afaceri, Adrian Martian, fotbalistul Adi Mutu a preluat conducerea echipei de fotbal din Liga a doua, UTA Arad, tranzactia fiind finalizata in aceasta saptamana.

Adrian Martian, un om de afaceri care a vrut sa cumpere anul trecut si Universitatea Cluj, este noul presedinte al UTA Arad. Martian a achizitionat clubul aradean de la italianul Giovani Catanzariti si va trebui sa investeasca in acest retur peste 500.000 de euro la echipa ardeleana.

Adrian Mutu a contribuit si el la realizarea tranzactiei, dupa mai multe negocieri telefonice cu omul de afaceri italian. Fotbalistul nu va avea decat functia de consilier administrativ la "Batrana Doamna", de intreaga administrare a echipei urmand sa se ocupe mai mult Martian.

Mutu si Martian detin afaceri impreuna si in italia, unde au o fabrica de biodiesel.

Principalul obiectiv al echipei aradene este promovarea in Liga 1, bugetul echipei pentru indeplinirea acestui obiectiv fiind estimat la jumatate de milion de euro.

UTA se afla in acest moment pe locul5 in Seria a doua din Liga secunda, cu 17 puncte, la distanta de 9 puncte fata de Poli Timisoara, ocupanta locului al doilea care asigura promovarea in primul esalon.

 



Adrian Mutu este noul patron al UTA Arad