Universitatea Craiova

Viitorul lui Reghecampf la Craiova pus sub semnul intrebarii. Cirtu: "Asteptati ziua de luni"

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial/

Laurentiu Reghecampf a ratat toate obiectivele la Universitatea Craiova in sezonul recent incheiat si a reusit doar o calificare in preliminariile Conference League dupa barajul cu FC Botosani.

Desi mai are contract cu echipa lui Mihai Rotaru pana in 2023, nu se stie inca sigur daca Laurentiu Reghecampf va mai continua pe banca juvetilor.

Intrebat intr-o emisiune televizata despre acest subiect, Sorin Cirtu (presedintele celor de la Universitatea Craiova) a preferat sa prelungeasca suspansul.

"Nu comentez. Nu infirma, nici nu confirm. Asteptati ziua de luni, cand e reunirea echipei.

"Eu stiu deja daca o sa-l mai vedem atunci sau nu. E sub contract, dar mai multe nu vreau sa spun", a declarat Cirtu la Digisport.

Despre eventuala despartire de Reghecampf a vorbit si patronul Mihai Rotaru.

“E foarte mare tristete, o deceptie foarte mare, in momentul in care pierzi ambele obiective in maniera asta. Ca bani nu ne afecteaza, dar ca glorie da. Eu nu iau decizii la cald. Nu incepem sa aruncam cu pareri. Laurentiu a inceput o treaba, trebuie sa o continuam. Vedem unde am gresit, pentru ca am gresit cu totii in acest sezon”, spunea Rotaru pe 13 mai.

Mirel Radoi este primul nume vehiculat pentru posibila inlocuire a lui Reghecampf la Universitatea Craiova.

Fostul selectioner este liber de contract dupa ce si-a incheiat misiunea la carma primei reprezentative a Romaniei in noiembrie 2021.



Viitorul lui Reghecampf la Craiova pus sub semnul intrebarii. Cirtu: "Asteptati ziua de luni"