Universitatea Craiova

Victor Piturca si-a temperat optimismul: ”Nu mai sunt tare in gura”

Sursă foto: www.facebook.com/UCVOficial/

Antrenorul Victor Piturca recunoaste ca, dupa ce a fost instalat pe banca Universitatii Craiova si nu a obtinut rezultatele dorite, nu mai are motive sa fie din cale afara de increzator.

”Nu mai sunt asa tare in gura ca la inceput. Acum sunt mai moderat in declaratii. Normal ca mi-as dori sa castigam toate meciurile. Sa vedem daca este si posibil. Nu sunt neaparat dezamagit de jucatori, pentru ca jocul a fost bun. N-am motive sa ma plang. Jucatorii au crescut in perioada aceasta, unii chiar foarte mult, dar astept si mai mult de la ei, mai ales eficienta”, a declarat Victor Piturca intr-o conferinta de presa.

Acesta a vorbit si despre meciul cu FC Botosani din etapa intermediara de la mijlocul acestei saptamani, etapa a 19-a din Liga 1.

”Universitatea Craiova este echipa mai buna si sper sa obtinem victoria, sa marcam din situatiile pe care ni le vom crea. Craiova trebuie sa-si impuna ritmul si stilul de joc, trebuie sa castigam”, a mai spus Victor Piturca.

Meciul Craiova – Botosani se joaca joi de la ora 18:00 si va fi live text pe onlinesport.roVictor Piturca si-a temperat optimismul: ”Nu mai sunt tare in gura”