Universitatea Craiova

Victor Piturca prezentat oficial la Universitatea Craiova. Obiective indraznete!

Universitatea Craiova l-a prezentat oficial, marti, pe Victor Piturca in postul de antrenor principal al echipei din Liga 1.

”Revin pentru a treia oara cu acelasi gand. Il stiti bine. Imi doresc foarte mult sa castig campionatul cu Universitatea si eu sper sa reusesc. Nu este un gand imposibil de realizat. Universitatea Craiova este un club foarte bine aranjat, poate cel mai solid club, si cand spun asta nu o spun doar al infrastructurii, ci si din punct de vedere financiar. M-am gandit foarte mult inainte de a face acest pas. Gandul meu este de a castiga campionatul si de a accede in grupele Champions League. In primul an poate nu este posibil, dar cred ca in grupele Europa League putem sa intram. Multe lucruri nu sunt de spus, asa ca la treaba. Vorba multa, saracia omului”, a spus Victor Piturca.

”Staff-ul este format din Corneliu Papura, Adrian Neaga, Martin Tudor cu portarii, ramane acelasi preparator fizic. 

”Am avut oferte de afara, cluburi de valoare medie, dar si din Romania. Nu mi-am permis sa merg. Am acceptat Craiova pentru ca aici am crescut in fotbal.

”Campionatul nostru este de valoare poate sub medie, pentru ca multi jucatori sunt veniti de la echipe mici. Saracia e problema, pentru ca nu poti aduce jucatori fara bani. Parca acum au venit jucatori de valoare mai buna, iar in ultimul timp au fost partide spectaculoase. Se marcheaza goluri. Nu mai e spectacolul care era odata.

CFR Cluj este cea mai buna echipa din fotbalul romanesc, dar sper ca Universitatea Craiova sa devina cea mai buna echipa. Ma intereseaza foarte mult performanta si nu ma mai intereseaza foarte mult partea financiara. Nu sunt Ferguson, sunt Victor Piturca. Ma voi ocupa de partea fotbalistica, atat si nimic mai mult.

”Discutiile cu Craiova le-am avut acum doua saptamani, nu cum s-a scris ca discutam de nu stiu cat timp. Cu Papura discut de o viata”

”Suporterii au contat pentru mine foarte mult in luarea deciziei de a veni. Eu, in pofida a tot ce s-a spus despre mine, cred ca sunt un profesionist desavarsit si atunci cand vin la un club lucrurile se vor desfasura in mod normal, profesionist, a mai spus Victor Piturca.Victor Piturca prezentat oficial la Universitatea Craiova. Obiective indraznete!