Universitatea Craiova

Victor Piturca n-a uitat infrangerea cu FCSB: ”Inca nu mi-a iesit nimic pana acum”

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Universitatea Craiova a obtinut o victorie mare contra Viitorului si a urcat pe doi in clasamentul din Liga 1, dar antrenorul Victor Piturca inca n-a uitat infrangerea cu FCSB.

”E foarte important sa fim agresivi, dar am primit un gol dintr-o faza fixa. Le-am permis celor de la Viitorul sa fie vioara intai in prima repriza. Koljic inca nu e refacut complet. L-am fortat putin cu Resita, dar s-a antrenat foarte bine.

”Deocamdata suntem departe de tot ceea ce inseamna campionat. Ma intereseaza Iasiul si pe urma dupa pauza jucam la CFR. Nu mi-a iesit pana acum nimic pentru ca am pierdut cu FCSB.

Gazonul, eterna problema la Craiova

”Oricand poti face o entorsa de glezna, de genunchi. Pe timp ce trece timpul e foarte posibil sa apara accidentari. Ministerul Mediului si al Sanatatii sa trimita oameni si sa ia mostre pentru a vedea ca reprezinta un pericol pentru sanatatea jucatorilor. Poate asa se grabeste schimbarea gazonului.

Propunere pentru Contra la nationala

”Bancu poate juca mijlocas central. Pai nationala are mijlocasi centrali de valoarea lui Bancu? Contra are in Bancu un jucator pe care poate sa-l foloseasca, dar mai are nevoie sa se puna la punct cu pregatirea fizica”, a declarat Victor Piturca.

Universitatea Craiova a invins-o pe Viitorul, cu 3-1, in ultimul meci al etapei a 11-a.



Victor Piturca n-a uitat infrangerea cu FCSB: ”Inca nu mi-a iesit nimic pana acum”