Universitatea Craiova

Victor Piturca despre duelul cu Eugen Neagoe: ”E pe cont propriu acum”

Universitatea Craiova revine acasa si va inaugura noul gazon din Banie contra lui Hermannstadt, echipa pe care in 2018 o invingea in finala Cupei Romaniei pentru obtinerea primului trofeu din noua era.

Meciul de acum are conotatia lui aducandu-i fata in fata pe Victor Piturca si Eugen Neagoe, doi buni prieteni si colaboratori la echipa nationala.

Neagoe va fi suspendat pentru meciul de la Craiova.

”E un minus pentru echipa lui, dar n-am nicio problema. Sunt mai putine importante aceste aspecte. Ma intereseaza victoriea. Si ei isi doresc victoria, Neagoe si-o doreste si el. Vreau ca baietii mei sa joace de alta maniera, sa nu dam nicio sansa adversarului si sa castigam jocul.

”A uitat asta (n.r. - ca i-a fost secund la nationala). A antrenat, a avut problemele lui. E pe cont propriu acum. Hermannstadt e o echipa foarte bataioasa. Se apara aglomerat si incearca sa dea gol dupa fazele fixe. E o echipa care isi vinde scump pielea.

”Imi doresc ca la echipa pe care o conduc sa fie jucatori care isi castiga postul de titular prin valoarea lor, ceea ce se intampla in momentul asta, sa stiti”, a spus Victor Piturca intr-o conferinta de presa.

Problema cartonaselor

”Fotbalul e fotbal, e un sport barbatesc. Trebuie sa se joace mai liber, joc barbatesc. Faulturi sa fie numai atunci cand e unul intentionat. Jucatorii pot fi amendati daca au luat cartonase fara sa faca faulturi. E inadmisibil ca un jucator precum Mihaila sa ia atatea cartonase el nefiind un jucator de contact”, a mai declarat antrenorul formatiei din Banie.



Victor Piturca despre duelul cu Eugen Neagoe: ”E pe cont propriu acum”