Universitatea Craiova

Vatajelu: "Transferul meu nu e o palma pentru Daum"

Fundasul Bogdan Vatajelu a declarat intr-o conferinta de presa ca transferul sau la Sparta Praga nu reprezinta o palma pentru nimeni, cu atat mai putin pentru selectionerul Christoph Daum.

"Transferul meu nu reprezintă o palmă pentru nimeni, implicit nici pentru domnul Daum. Eu continui să visez că voi juca pentru echipa națională, ar fi încununarea muncii mele începută la 5 ani. Dar pentru asta trebuie în primul rând să devin om de bază la Sparta Praga, apoi mă voi gândi la Națională. Asta vreau să-mi câștig locul de titular și încrederea noilor mei coechipieri", a declarat Vatajelu, informeaza site-ul oficial al gruparii din Banie.

Regret

Fundasul stanga transferat in Cehia pentru 1.4 milioane de euro a mai spus ca se desparte de Stiinta cu regretul de a nu fi cucerit titlul de campion al Romaniei.

"Plec însă și cu un regret: că nu am ridicat un trofeu în tricoul Universității Craiova. Acum mă bazez pe băieți că-mi vor trimite tricoul de campioni și medaliile în această primăvară, pentru că am muncit împreună în acest sezon. Sunt mulți băieți valoroși în lot, de aceea sunt convins că Universitatea va găsi cea mai bună soluție pentru acoperirea postului de fundaș stânga", a adaugat Vatajelu.



Vatajelu: "Transferul meu nu e o palma pentru Daum"