Universitatea Craiova

Trei jucatori de la Craiova exclusi din lot

Sursă foto: facebook.com/CSUCOfficial

Tensiune in tabara oltenilor inaintea meciului decisiv cu Gaz Metan Medias din ultima etapa a sezonului regulat al Ligii 1.

Jucatorii Nuno Rocha, Madson si Stephane Acka au fost trimisi la echipa a doua dupa ce au refuzat sa-si prelungesca intelegerile cu Universitatea Craiova.

Contractele acestora expira in vara si deocamdata conducerea clubului nu a reusit sa-i convinga sa ramana in Banie.

“Cei trei au facut o prostie si nu pot face obiectul primei echipei. Asa am hotarat ca e mai bine”, a spus Marcel Popescu, presedintele clubului Universitatea Craiova.

Dupa meciul cu Dinamo pierdut de olteni pe Arena Nationala, scor 1-2, antrenorul Gheorghe Multescu a declarat ca nu este multumit de atitudinea si implicarea unora dintre jucatorii sai.

Craiova a inceput anul cu o victorie categorica pe teren propriu, 5-0 cu Voluntari, dupa care a pierdut trei meciuri la rand, cu Botosani, Steaua si Dinamo.

Oltenii au nevoie de un punct in meciul de pe teren propriu cu Gaz Metan pentru a prinde playoff-ul. O infrangere ar putea trimite echipa din Banie in playout pentru al doilea an consecutiv, aceasta dupa ce Craiova a cochetat chiar cu primul loc in turul campionatului.



Trei jucatori de la Craiova exclusi din lot