Universitatea Craiova

Tensiune la Craiova. Mangia suparat pe suporteri: "Vedem ce va fi dupa acest sezon"

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Oltenii traiesc intens fotbalul si de la sentimentele de dragoste dinaintea plecarii echipei la Bucuresti pentru meciul cu FCSB pana la fluieraturile copioase la adresa favoritilor n-au trecut decat doua meciuri.

Infrangerea cu Astra Giurgiu, scor 1-2, in ultima etapa a sezonului regular, a inflamat la maxim spiritele in relatia suporterilor cu jucatorii si antrenorul Devis Mangia.

Acesta din urma a reactionat dupa meciul de luni seara, luandu-le apararea jucatorilor sai.

"Nu e normal ca un jucator sa fie fluierat la cinci minute dupa startul meciului. Apoi e dificil ca acesta sa se mai concentreze la meci", a spus Mangia despre ostilitatea fanilor la adresa lui Nuno Rocha.

Jucatorul din Insulele Capului Verde a fost flueirat de intreg stadionul in momentul schimbarii, Mangia aratandu-si atasamentul fata de jucatorului sau.

"Intotdeauna voi fi alaturi de jucatori. Consider ca jucatorii pe care ii am sunt de mare caracter si au dovedit asta. Unde era Craiova cand am venit eu aici? De doi ani suntem pe locul trei, am castigat o Cupa si cred ca suntem pe drumul cel bun", a mai spus Mangia.

Acesta a mai lasat de inteles ca e posibil, daca ostilitatea fanilor se prelungeste, ca dupa actualul sezon sa plece de la Craiova.

"Eu sunt sigur ca aceasta echipa poate face performanta, daca toata lumea va fi impreuna. Daca sunt alte interese si vom sa distrugem, distrugem, nu e o problema pentru mine. Vedem dupa acest sezon ce va mai fi", a concluzionat Mangia la nervi.



Tensiune la Craiova. Mangia suparat pe suporteri: "Vedem ce va fi dupa acest sezon"