Universitatea Craiova

Stadionul din Craiova prinde contur la interior (FOTO)

Sursă foto: sportuldoljean.ro

OZN-ul din Banie, asa cum este numita noua arena fanion a Craiovei, prinde contur de la zi la zi, iar imaginile surprinse in interior sunt dintre cele mai spectaculoase.

Comparat la exterior cu Fussball Arena de la Munchen si la interior cu noul Stade Velodrome din Marsilia, stadionul din Craiova se anunta una dintre bijuteriile Europei in materie de infrastructura sportiva.

Cei 450 de muncitori care lucreaza zilnic pe santierul arenei au inceput deja montarea scaunelor, una dintre peluze fiind finalizata in totalitate.

De asemenea instalatia de nocturna a fost instalata, precum si una dintre cele doua tabele de marcaj cu o dimensiune de 70 metri patrati.

In perioada urmatoare vor fi montate cele sase lifturi interioare si se va lucra la instalatia de drenaj a terenului, continuandu-se in paralel montarea scaunelor si in celelalte segmente ale arenei.

Jucatorii si oficialii CS Universitatea Craiova spera ca noua arena sa fie data in folosinta pana la inceputul sezonului viitor si sa poata evolua in cupele europene pe propriul stadion de cinci stele.

Presedintele clubului, Marcel Popescu, a opinat ca echipa din Banie s-ar fi luptat in acest moment pentru castigarea campionatului cu Viitorul, Steaua si Dinamo daca planul initial de constructie ar fi fost dus la indeplinire si stadionul finalizat pana cel tarziu in luna martie a acestui an.


sursa foto: sportuldoljean.ro



Stadionul din Craiova prinde contur la interior (FOTO)