Universitatea Craiova

Solicitarea Craiovei de schimbare a numelui a ramas in asteptare

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Liga Profesionista de Fotbal este asteptata sa se pronunte in cazul schimbarii de nume al echipei U Craiova 1948 CS in Universitatea Craiova.

Numele Universitatea Craiova a disparut din fotbalul romanesc odata cu dezafilierea clubului condus la vremea respectiva de Adrian Mititelu.

Dupa anul 2013 in Craiova au aparut doua noi echipe care se revendica de la adevarata Universitatea Craiova, insa niciuna dintre acestea poarta oficial in acte numele iubit de intreaga suflare fotbalistica din Oltenia si nu numai.

Oficialii echipei craiovene din Liga 1, vorbim de U Craiova 1948 CS, au depus la FRF o solicitare in vederea schimbarii numelui in Universitatea Craiova.

"Am solicitat un punct de vedere din partea celor de la LPF, nu l-am primit, astfel incat s-a amanat aceasta decizie, anume de posibilitate de folosire a brandului in Liga 1", a spus Razvan Burleanu dupa sedinta Comitetului Executiv din 13 iunie.

Urmatoarea sedinta a Comitetului Executiv este programata pe 3 iulie, data pana la care LPF ar putea oferi un raspuns la aceasta speta.

Liga 1 incepe noul sezon pe 12-15 iulie.



Solicitarea Craiovei de schimbare a numelui a ramas in asteptare