Universitatea Craiova

Slavia Praga strica sarbatoarea inaugurarii noului stadion din Craiova

Cehii de la Slavia Praga au venit la Craiova ca la un meci oficial si au administrat un categoric 4-0 celor de la CS Universitatea la inaugurarea noului stadion din Banie.

Impulsionati de atmosfera speciala creata de cei 30.000 de spectatori patimasi, oltenii au inceput in forta si au ratat doua bune ocazii in primele minute. Mitrita si Gustavo au ratat, pe rand, sansa de a intra in istoria noului stadion ca cei dintai marcatori ai Craiovei pe aceasta arena de cinci stele.
 
Prima ocazie a cehilor i-a apartinut lui Skoda in minutul 10, un prim semnal de alarma la poarta aparata de Mitrovic. In cele din urma acelasi Skoda avea sa deschida scorul in minutul 34 cu un sut la coltul lung care a intalnit si bara. Un gol dupa care atacantul Slaviei a parut ca se scuza fata de suporterii Craiovei.
 
Pana la pauza Skoda a dublat avantajul Slaviei cu un sut de pe linia careului de 16 metri, o executie de jucator rafint.
 
Craiova a ramas cu gandul la momentul festiv petrecut inaintea meciului si jocul a curs intr-o singura directie in partea secunda.
 
Bucha a dus scorul la 3-0 in minutul 67, moment in care s-au auzit si primele fluieraturi, iar spectatorii au inceput sa paraseasca arena.
 
Devis Mangia a operat mai multe modificari ruland aproape intreg lotul avut la dispozitie si in aceste conditii Craiova n-a emis prea multe pretentii pe faza ofensiva.
 
Van Buren a inchis tabela in minutul 78 stabilind un scor care va ramane doar in statistici.



Slavia Praga strica sarbatoarea inaugurarii noului stadion din Craiova