Universitatea Craiova

UPDATE Silviu Lung a omorat un om intr-un accident rutier

Silviu Lung a produs un accident rutier, miecuri, dupa ce a intrat cu masina pe contrasens. Masina condusa de fosta legenda din Oltenia s-a lovit frontal cu un alt autoturism, in Judetul Dolj, omorand o persoana si ranind alte doua. Detalii de ultima ora.

Din primele cercetari Lung, aflat la volanul unui Mercedes, a intrat pe contrasens din cauza cetii, lipsei de vizibilitate si a vitezei, intr-o zona in care este linie continua si depasirea interzisa.

Autoritatile locale au informat dupa accident ca se va deschide un dosar penal pentru ucidere din culpa pe numele lui Silviu Lung, acesta fiind considerat vinovat de accident.

Lung a lovit frontal un Renault Clio, care s-a facut praf. A fost nevoie de descarcerare pentru a-i scoate pe cei trei pasageri prinsi intre fiare. S-a constatat decesul uneri persoane din Clio, un barbat aflat in masina cu cei doi copii ai sai, un baiat si o fata, cu varste de 15 si respectiv 16 ani. Tinerii au scapat si au fost transportati la Spitalul Judetean, avand politraumatisme.

Fata e 16 ani se afla in stare foarte grava, fiint internata la Terapie Intensiva, iar starea sa este in acest moment foarte grava. In ceea ce il priveste pe baiatul de 15 ani, acesta se afla in afara oricarui pericol.

Tatal celor doi copii a decedat la fata locului, asa cum au constatat cei de la SMURD.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean din Craiova a declarat pentru B1TV ca "in masina se aflau doi tineri de 15 si 16 ani alaturi de tatal lor, care a decedat. Fata de 16 ani este in stare grava, dar incercam sa o stabilizam".

Potrivit martorilor, Silviu Lung a fost ranit la cap, fiind transportat la Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova cu o ambulanta SMURD, starea lui fiind stabila.

Silviu Lung era singur in masina la momentul producerii accidentului.



UPDATE Silviu Lung a omorat un om intr-un accident rutier