Universitatea Craiova

Screciu a semnat cu Craiova

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Mijlocasul Vladimir Screciu a semnat un contract valabil pe urmatorii cinci ani cu CS Universitatea Craiova.

In varsta de 20 ani, Screciu a mai evoluat la Craiova pana in iulie 2018.

Screciu a semnat atunci cu Genk, insa nu a reusit niciun moment sa se impuna la echipa belgiana unde a mai fost legitimat si Ianis Hagi.

Internationalul roman de tineret a suferit o accidentare serioasa chiar la inceputul aventurii in Belgia si nici nu a mai apucat sa debuteze pentru Genk.

Apoi, Screciu a fost imprumutat in liga secunda la Lommel, echipa pentru care a avut doua aparitii.

“Ghinionul a fost principalul motiv pentru care n-a reuşit în Belgia, un campionat în care foarte puţini români s-au putut impune. Cred că, în acest moment, Craiova a făcut o mutare bună!”, a spus Silviu Bogdan, impresarul care l-a descoperit pe Screciu si care ii reprezinta acestuia interesele, la Pro x.

“Cred că şi el vine cu o ambiţie de a demonstra că n-a fost întâmplător transferul la Genk. E apt 100%, nu mai are probleme medicale. Din ce informaţii am, va veni definitiv la Craiova. E o înţelegere între cluburi. E o înţelegere între cluburi, Craiova să-l pună pe picioare, iar la un eventual transfer Genk să-şi recupereze din suma pe care au cheltuit-o”, a mai spus Silviu Bogdan, fost conducator al Centrului de Copii si Juniori de la Craiova.

Screciu, acum in varsta de 20 ani, a jucat 38 de meciuri in tricoul celor de la CS Universitatea Craiova intre 2016 si 2018.



Screciu a semnat cu Craiova