Universitatea Craiova

Scandal cat casa la Craiova. Cirtu nu vrea sa mai auda de Radoi: “Chiar nu ti-e rusine?”

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Sorin Cirtu, presedintele Universitatii Craiova, a reactionat dupa ce Mirel Radoi l-a acuzat ca s-a implicat in antrenamentele si viata echipei. Tot scandalul a pornit dupa infrangerea cu FC Arges din Cupa Romaniei Betano.

“E cea mai mare deceptie pe care am avut-o. Vrea sa mute discutia de la obiectivele pe care nu le-a indeplinit. Sunt argumentele unui om mic. Nu mai vreau sa aud numele lui si il rog sa nu-mi mai pronunte numele. Am meciuri in Liga 1 cate antrenamente nu are el facute. Chiar nu ti-e rusine? Ce ne tot ameninti ca ai bani. Ai banii din ce ai jucat, nu din antrenorat. Te-am angajat sa antrenezi nu sa ne spui cati bani ai”, a declarat Sorin Cirtu la Prima Sport.

Cirtu a mai spus ca exclude categoric varianta revenirii pe banca in postura de antrenor.

“In niciun caz. Eu nu mai antrenez din 2016. Emotional nu m-am mai simtit capabil, desi am peste 500 de meciuri in Liga 1”, a spus Cirtu.

Radoi si-a dat demisia de la Universitatea Craiova dupa infrangerea cu FC Arges (1-2) in ultima etapa a fazei grupelor din Cupa Romaniei Betano.

Rezultat in urma caruia formatia din Banie a ratat calificarea in sferturile de finala, clasandu-se doar pe locul patru intr-o grupa castigata de Hermannstadt, cu FC Arges pe locul secund.



Scandal cat casa la Craiova. Cirtu nu vrea sa mai auda de Radoi: “Chiar nu ti-e rusine?”