Universitatea Craiova

Rotaru, cuvinte grele la adresa lui Radoi: “A fost nociv pentru Universitatea Craiova”

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Mihai Rotaru, patronul echipei Universitatea Craiova, a taxat in termeni duri decizia antrenorului Mirel Radoi de a-si da demisia cu scandal dupa eliminarea din Cupa Romaniei Betano.

Universitatea Craiova a pierdut la Pitesti, scor 1-2, si a incheiat pe locul patru intr-o grupa mai mult decat accesibila, cu Hermnnastadt, FC Arges si Minaur Baia Mare (L2) terminand inaintea echipei din Banie.

“Nu pot accepta sa ne spalam rufele in public. Nu aveam niciun semnal, nu m-a sunat nimeni sa-mi spuna ca pleaca.

“In momentul acesta, din punctul de vedere al imaginii, domnul Radoi a fost nociv pentru Universitatea Craiova. Lasa in spate o echipa care are o gramada de animozitati in relatia cu suporterii, cu mass-media, in relatia dintre staff si conducere. Trebuie sa o luam de la zero”, a declarat Mihai Rotaru la Digisport.

Pentru meciurile ramase de disputat din acest an de echipa se vor ocupa secunzii pe care i-a avut Radoi, urmand ca in pauza competitionala sa fie instalat un nou antrenor cu drepturi depline.

Universitatea Craiova a inceput sezonul cu Laszlo Balint, antrenor inlocuit in plina campanie de calificare in Conference League.

Cu Radoi la timona oltenii au ratat de putin calificarea in grupe, fiind eliminati de Hapoel Beer-Sheva din Israel.

Eliminata din Cupa Romaniei, Universitatea Craiova ramane sa se lupte in campionat pentru o pozitie cat mai buna, titlul fiind un obiectiv destul de putin probabil.

 



Rotaru, cuvinte grele la adresa lui Radoi: “A fost nociv pentru Universitatea Craiova”